Τα σχόλια σας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δεχόμαστε την κριτική σας για ένα από τα ακίνητά μας. Εισάγετε μια κριτική στην παρακάτω φόρμα.

Όμορφη διαμονή στη Βίλα Pegaea

★★★★★
5 5 1
Περάσαμε μια εβδομάδα στη Villa Pegaea με μια πόρτα που ανοίγει στην πισίνα. Οι εγκαταστάσεις του δωματίου ήταν μεγάλες και βρήκαμε τα πάντα με ικανοποίηση. Οτιδήποτε χρειάζονταν το είχαμε αμέσως και το προσωπικό ήταν εξαιρετικά φιλικό και αφοσιωμένο. Τα δωμάτια ήταν εξαιρετικά όπως και όλα. Ευχαριστώ."

Beautiful Villa Iasis

★★★★★
5 5 1
Εγώ και οι 3 φίλες μου έμεινα στη Βίλα τον Ιούνιο του 2016. Η αγαπημένη μου διαμονή στη Λευκάδα που έχω πάει μέχρι τώρα. Ο διαχειριστής και όλο το προσωπικό ήταν φιλικό, εξυπηρετικό και εξυπηρετικό. Η βίλα ήταν μοντέρνα και καθαρή και το πρωινό μας από τις κυρίες που εργάζονταν στο Villa ήταν εκπληκτική. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω!

Ιδανική βίλα “Kalliphaeia”

★★★★★
5 5 1
Πέρασα μια εβδομάδα στη Βίλα εγώ και η οικογένειά μου. Ήταν καθαρή και καλά εξοπλισμένη, βολικά τοποθετημένη και από πολλές απόψεις ιδανικη. Η σύνδεση στο internet ήταν πολύ καλή και περνούσαμε χρόνο στην εξαιρετική εξωτερική πισίνα
Ονομα
Email
Τίτλος σχολίου
Βαθμολογία
Προεπισκόπηση σχολίου
Τα σχόλια που αποστέλλονται υπόκεινται σε έγκριση απο τον διαχειριστή.